Sheila Meijer - Rechtsspecialist Maasbruggen

Aangenaam kennis te maken

Ik ben Sheila Meijer – Noordermeer en ik heb een passie voor het arbeidsrecht. De mensen achter de verhalen vind ik fascinerend.

Lees verder
Aan het einde van de dag sluit ik met voldoening mijn computer af als ik een juridisch probleem ontrafeld heb en het probleem samen met u tot een oplossing heb gebracht. 

Sinds 2000 ben ik als advocaat en senior juridisch adviseur werkzaam in dit rechtsgebied voor zowel commerciële organisaties als overheidsorganisaties. Sinds vorig jaar ben ik ook mediator.

Daarnaast kunnen werkgevers een beroep op mij doen als externe vertrouwenspersoon. Binnen het arbeidsrecht heb ik twee postdoctorale opleidingen afgerond (de Grotius en de PALA).
Geen enkel aspect van het arbeidsrecht is mij vreemd. Ik kan u bijvoorbeeld helpen met vragen en uitdagingen op het gebied van individueel ontslagrecht, reorganisaties, het voorkomen van verzuim en begeleiding bij langdurige ziektetrajecten, flexibele arbeidsrelaties, detachering en de overgang van onderneming. Ik ben een echte doorzetter en ga een uitdaging niet uit de weg. Ik ben creatief en ondernemend, pragmatisch en duidelijk. Ik gebruik geen ingewikkeld juridisch jargon, maar communiceer in heldere taal.

Maar vooral: ik ben benaderbaar. Schroom niet mij te bellen. Vrees niet voor een hoge factuur achteraf. De eerste kennismaking met mij is altijd gratis. Ik help u graag bij het voorkomen en oplossen van een probleem.

Mevr. mr. S.M.M. Meijer - Noordermeer heeft ruim 20 jaar ervaring als advocaat en heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse Orde van Advocaten het rechtsgebied arbeidsrecht geregistreerd. Op grond van deze registratie is zij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse Orde van Advocaten tien opleidingspunten te behalen op dit rechtsgebied.

Vraag & Antwoord

Veelgestelde vragen én antwoorden

Wat is het werkgebied van Maasbruggen Arbeidsrechtspecialist?

Hoewel het altijd leuk is om persoonlijk met u kennis te maken, kan het tegenwoordig net zo makkelijk digitaal. Dat scheelt tijd en reiskosten. Bijkomend voordeel is dat Maasbruggen Arbeidsrechtspecialist op die manier voor organisaties door heel Nederland beschikbaar is.

Kan Maasbruggen Arbeidsrechtspecialist uitsluitend helpen met arbeidsrecht?

Dat is wel de focus, maar door de ruime ervaring en kennis kan ook hulp worden geboden bij andere zaken, zoals de beoordeling van algemene voorwaarden en contracten of bezwaar- en beroepsprocedures dan wel huurrecht. Neem even contact op en dan kijken we samen wat Maasbruggen Arbeidsrechtspecialist voor u kan doen. Maasbruggen Arbeidsrechtspecialist beschikt overigens ook over een uitgebreid netwerk van adviseurs, zodat u altijd geholpen kan worden.

Waarom moet ik kiezen voor Maasbruggen Arbeidsrechtspecialist?

Maasbruggen Arbeidsrechtspecialist is gefocust op het voorkomen van problemen. Daarnaast is zij transparant. De lijntjes zijn kort en is er veel tijd voor persoonlijke aandacht voor uw organisatie.

Mijn vraag staat er niet tussen.

Geen probleem, neem even contact op dan plannen we een kennismakingsgesprek. Dat is geheel vrijblijvend en tijdens dit gesprek proberen we alvast een antwoord te vinden op vragen.